0566-621320 info@bierhalle.nl

Prijslijst

De koopsom is v.o.n. inclusief btw, eigen grond en water, parkeerplaats en steiger. De woningen zijn voorzien van een keuken, badkamer, vloer,- wand- en plafondafwerking. Achterliggend natuurgebied (plas-dras) is in gezamenlijk eigendom. Het park wordt voorzien in tuinaanleg en straatwerk en oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

Woningen 1 t/m 4 krijgen gezamenlijk 2 eigen steigers. De drijvende woningen hebben een eigen steiger waar u onbezorgd een bootje langszij kunt aanmeren.

Uitvoering en techniek

Alle recreatiewoningen krijgen dezelfde uitstraling, maar als eigenaar kun je kiezen uit diverse indelingsvarianten. Het basis model telt 4 tot 6 slaapplekken maar zonder meerprijs is dit uit te breiden tot maar liefst 10 slaapplekken.

Voor de uitvoering en uitstraling van de recreatiewoningen is er gekozen voor duurzame materialen. Zo worden de betonnen funderingen opgebouwd met duurzame Sips sandwich panelen welke zijn voorzien van aluminium kozijnen en Ayous gevelbekleding. Het Ayous wordt gecombineerd met Eternit gevelbeplating zodat er een mooi speels effect ontstaat, met een moderne uitstraling.

Het platte dak is eveneens opgebouwd uit duurzame Sips sandwich panelen. De recreatiewoningen worden opgeleverd met een warmtepompsysteem waarmee de woning verwarmt wordt. Het dakvlak biedt genoeg ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen. Een inpandige rioleringspomp zal het vuilwater naar een IBA-systeem pompen welke op de wal is ingegraven.    

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier